top of page

NIEUWS

Tijdens de landelijke LEADER dag op 21 oktober jl. werd de nieuwe LEADER brochure overhandigd aan Annemiek Hautvast, programma-directeur GLB/NSP. Deze 3e brochure bevat een selectie van 27 mooie en inspirerende projecten uit de 20 LEADER-gebieden en hebben allemaal een link met de land- en tuinbouw. Hard copies zijn nog beperkt beschikbaar. Neem hierover contact op.

Er is inmiddels ook een interactieve PDF-versie beschikbaar

Op donderdag 21 oktober vond al weer de 4e editie plaats van de landelijke LEADER-dag. De dag was deze keer georganiseerd door de Zeeuwse LEADER-gebieden, de Provincie Zeeland en Regiebureau POP/Netwerk Platteland.

Het was een hybride bijeenkomst, met 's ochtends een online te volgen programma vanuit een geïmproviseerde studio in het Zeeuws Museum in Middelburg en 's middags projectbezoeken op vier locaties. Binnenkort volgt een uitgebreider (beeld)verslag.

Op 23 november organiseert het Regiebureau POP de jaarlijkse nationale Netwerkconferentie POP3. De conferentie staat in het teken van samenwerken, een thema dat ook binnen de LEADER-aanpak een wezenlijk element is.

Foto LEADER brochure 2021.jpg

Nieuwe LEADER brochure is uit!

Leader dag 2021 plaatje.png

4e landelijke LEADER-dag: leuk en leerzaam

POP3 netwerkconferentie 2021.jpg

POP3 Netwerkconferentie: "Samenwerken voor resultaat"

bottom of page